EBOKTATÓ - Rólam: 2008-ban Kiképzésvezető oklevelet szereztem, 2009-ben kezdtem magánpraxisba.
× KEZDŐLAP Gy.I.K. KAPCSOLAT RÓLAM

Rólam, röviden

11 éves koromban kaptam életem első kutyáját, egy kicsi, vörös színű, tacskókeverék szukát. Együtt eltöltött időnk alatt az engedelmességi gyakorlatoktól kezdve a csibészelésen, a vízi apporton át a fáramászásig mindent tanult. Sajnos, ma már nem lehet velünk.

Mellette a lakóhelyünk környékén rengeteg kutyával foglalkoztam, kölcsönkérve sétáltattam őket, az akkoriban kialakult kutyaszeretet máig megmaradt. Később gazdája lehettem egy kőkemény munkavonalas, domináns temperamentumú német juhászeb szukának, aki már jóval keményebb dióként a fegyelemkialakítási- és fönntartási készségeimet hegyezgette.

2008 júliusában a K3 Kinológiai Egyesület által szervezett tanfolyamon Általános Kinológiai és Kiképzésvezetői oklevelet szereztem (a vizsgán nyomkövetés tanítása témakörből adtam számot), amelyet a következő év tavaszán sikeresen véglegesíttettem, miután 1 évig a Népszigeti Kutyasuli Tükör-módszer-rendszerű tanfolyamain tevékenykedtem az alap- és középfokú tanfolyamok egyik segítő oktatójaként.
2009-ben indítottam el az EBOKTATÓ honlapot "kutyakiképzés háznál Budapesten és környékén" főprofillal és kezdtem magánpraxisba.

A gyakorikerdesk.hu fórumoldalra vki fölregizett Eboktató néven, de bár jó dolgokat ír, ő nem én vagyok.

Gyermekként többek közt állatidomár is szerettem volna lenni, felnőve ezt kutyakiképzői szinten tudtam megvalósítani.

Célom, hogy minden tudásomat és tapasztalatomat felhasználva hozzásegítsem a kezdő- és haladó kutyatartókat a kedvenc négylábú barátjukkal való harmonikus együttéléshez. Hiszem, hogy ebben a szakmában is fontos a folyamatos tanulás, ezért időről-időre továbbképzéseken veszek részt.

Chepkó Attila